Translate this Blogger

Dwaalhaas 2014 Weblog ( Feed ) "elke dag wat nieuws"

Thursday, August 9, 2012

Dwaalhaas 3D Art / collage

soms vind ik het ook heerlijk om te knippen en te plakken met allerlei materialen, en deze dan op het doek te plakken hier heb ik 4 van deze werken gepost ( ze zijn niet allemaal geschikt voor kinderen ) deze hier boven heb ik gemaakt op het thema ?mannen zijn varkens"
het schilderij hier boven heb ik vol geplakt met plastic Kunst vliegjes ( strontvliegen ) ik heb dit schilderij ooit gemaakt als een soort van stil protest tegen "world press photo" er was toen een foto in omloop met een klein Afrikaans kind dat zijn gezicht helemaal vol met vliegen had, ik dacht toen bij mezelf "eigenlijk best vreemd dat zo'n kind, of de familie ervan geen portret rechten krijgt" de fotograaf krijt geld, en er komen allerlei gelden uit de copyrights, maar zo'n kind krijgt er niets van.. persoonlijk vind ik het een soort van lijkenpikkerij.. "maar wie ben ik ?"
dit schilderij hierboven is het ongeboren kind, waarschijnlijk heb ik dat ooit gemaakt omdat ik op mijn 47 ste levensjaar nog steeds een onvervulde kinderwens heb...
en dan, deze.. "het Heroïne Hoertje" gemaakt van een kapot geknipte opblaasbare sex-pop, een gestripte en doorgeknipte vibrator, en een oude injectie spuit... misschien gaat dit schilderij een beetje te ver ? of is het te grof,.. te brutaal,  of te pervers ?  "ik weet het niet" Kunst moet je gewoon kunnen raken..

No comments:

Post a Comment

Search in This Blog