Translate this Blogger

Dwaalhaas 2014 Weblog ( Feed ) "elke dag wat nieuws"

Monday, February 4, 2013

Hank the King of the Hill

Dit is al een ouder schilderij dat ik ooit maakte van een van mijn favoriete cartoons "Hank the King of the Hill", helaas komt deze serie al heel lang niet meer op de televisie....
mijn andere favorieten  ( op dit moment ) zijn South Park, Family Guy, American Dad, Simpsons Futurama, Beavis and Buthead,   ( dat soort cartoons )  het ergste van alles is dat ik mezelf  ( mijn karaktereigenschappen ) ( sommige ) vaak terug zie in hoofd personages van deze cartoons zoals.. Eric Cartman, Peter Griffin, Roger, Homer, Bender, Beavis...
waarschijnlijk heb ik nu deze gedachte omdat deze personen in de serie eigenlijk helemaal niet zo leuk leuk zijn ( net als ik als ik dronken ben ) .. morgen is het maandag ( mijn drank dag )  ik denk dat wel meer mensen deze "afwijking" hebben..
het is nu 02:30 in de nacht, ik ga nog even met de hond wandelen en dan naar mijn bed, zodat ik morgen vroeg aan mijn maandag ochtend ritueel kan beginnen... whisky, cola, shag en een diepvries halen, mijn huis een beetje poetsen, en dan morgen middag on 13:00  alweer lekker dronken wezen... ( even wat spoken in mijn hoofd verzuipen )



King of the Hill is een Emmy-winnende Amerikaanse animatieserie, bedacht doorMike Judge en Greg Daniels. De serie werd sinds 1997 uitgezonden door de Fox Broadcasting Company en is voor het laatst uitgezonden op 6 mei 2010.
Judge en Daniels bedachten de serie na het succes van Judge' eerdere Beavis and Butt-head op MTV. De serie was vanaf het begin een succes. Op 31 oktober 2008kondigde FOX aan dat ze de stekker uit de reeks trekken: de laatste afleveringen komen in het televisieseizoen 2009-2010 op het scherm.
De serie is in een geanimeerde sitcom. Het verhaal draait om het leven van de familie Hill, een typische methodistische familie die woont in Arlen, Texas, en erg trots is op hun Texaanse afkomst. In tegenstelling tot veel andere geanimeerde sitcoms, waarin vaak ongewone of onmogelijke gebeurtenissen voorkomen, behandelt King of the Hillvaak meer realistische thema’s zoals vriendschaprelaties, rechtvaardigheid, jaloezie en hybris.
Begin 1995, na het succes van Beavis and Butt-head op MTV, bedacht Mike Judge King of the Hill samen met Greg Daniels, die voorheen schrijver was voor The Simpsons. Judge baseerde het personage Hank Hill losjes op een personage uit Beavis and Butt-Head, “Mr. Anderson”.[1] Toen Mike Judge de serie aan Fox presenteerde, tekende hij de personages als gemeen uitziende stereotype "rednecks". Alleen de personages Hank, Peggy, en Bobby leken al sterk op hun huidige vorm. Fox zag wel wat in de serie, maar stond erop dat Judge de personages zou aanpassen. King of the Hill was de op twee na langstlopende primetime animatieserie, na Southparken The Simpsons.
Na zijn debuut werd de serie en groot succes voor Fox. Gedurende het achtste seizoen overtrof de serie zelfs The Simpson quakijkcijfers.
Hank Hill
de vader van de Hill-familie, en de hoofdpersoon uit de serie. Hij is een verkoper van “propaan en aan propaan gerelateerde accessoires”. Hij is sterk geobsedeerd door zijn tuin, Buck Strickland, propaan en de Dallas Cowboys. Hij heeft een goede relatie met zijn vrouw, Peggy. Hij raakt snel gefrustreerd en verward door de moderne trends waar zijn vrienden zich mee bezighouden. Ook wil hij vaak zijn mannelijkheid bewijzen.
Peggy Hill
Hanks vrouw. Ze is een lerares Spaans, die bijklust als freelance columnist en makelaar. Ze is doorgaans ruimdenkend, maar kan ook arrogant en naïef zijn. Ze ziet zichzelf als erg slim en fysiek aantrekkelijk.
Bobby Hill
de gezette 13-jarige zoon van Hank en Peggy. Hij wil een beroemde komiek worden als hij ouder is. Hij heeft niet de atletische kanten van zijn vader en haat de meeste sporten, behalve worstelenhonkbal en wielrennen.
Cotton Hill
Hanks vader. Hij is een misogynist en een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog. Als gevolg van een ongeluk tijdens de oorlog mist hij de helft van zijn benen, en is daardoor erg kort. Hij stierf in aflevering 218.
Tilly Hill
Hanks moeder, die inmiddels gescheiden is van Cotton.
Luanne Platter Kleinschmidt
Peggy’s nichtje. Ze is een studente aan de schoonheidsacademie. Ze is goed in het oplossen van puzzels.
Dale Gribble
de kettingrokende buurman van de Hills. Hij is een insectenverdelger die om de haverklap met (bizarre) complottheorieën komt aanzetten.
Joseph Gribble
Dales 13-jaar oude zoon, en een goede vriend van Bobby. Joseph is in werkelijkheid de zoon van een indiaan genaamd John Redcorn, maar Dale is zich hier niet van bewust.
Boomhauer
een slanke jong uitziende vrouwenversierder die voortdurend dingen fluistert zodat de kijker niet kan horen wat hij zegt, terwijl de andere personages in zijn omgeving hem perfect begrijpen.
Officer Brown
een lokale politieagent die vaak door de hoofdpersonages wordt opgeroepen.
William "Bill" Fontaine De la Tour Dauterive
de depressieve en met overgewicht kampende buurman van de Hills. Hij is geobsedeerd door zijn ex-vrouw. Een running gag in de serie zijn z’n suïcidale neigingen.





If you've enjoyed this message or Art Work on my Daily Art Blog, share this Blogger www.dwaalhaas.NL & www.dwaalhaas.COM and www.dwaalhaas.TK Thank you for sharing ..

No comments:

Post a Comment

Search in This Blog