Translate this Blogger

Dwaalhaas 2014 Weblog ( Feed ) "elke dag wat nieuws"

Thursday, November 15, 2012

Paris goes Dwaalhaas Style

( Photoshop ) just 4 fun..."gewoon uit liefde voor Paris Hilton" :-) 

Paris Whitney Hilton (New York City17 februari 1981) is een Amerikaansesocietyster, zangeres en actrice. Net als haar zus Nicky Hilton is zij de achterkleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van de Hilton Hotels Corporation.


Paris Hilton begon bekend te raken bij het publiek doordat ze bij feestjes de boel flink op stelten zette. Maar sinds ze met haar toenmalige vriend Rick Salomon te zien was in een zelfgemaakte seksvideo die 'uitlekte' op het internet, heeft ze een model-, muziek- en filmcarrière kunnen uitbouwen. De seksvideo werd later onder de titel 1 Night in Paris op dvd uitgebracht. Er werd door de Hilton-familie tevergeefs een rechtszaak tegen de producent aangespannen, maar Paris gaf toestemming de film uit te brengen in ruil voor een flinke vergoeding.
Door het aanzienlijke familiekapitaal is ze in staat zich een uitbundige levensstijl te veroorloven. Ze zal een deel van het Hilton Hotel Corporation erven van haar vader. Het vermogen van de familie Hilton wordt geschat op 2,3 miljard dollar, wat omgerekend ongeveer 1,5 miljard euro is. Op 17 september 2007 ontving Paris Hilton 86 miljoen euro van haar opa

Carrière

In 2003 speelde ze samen met Nicole Richie (geadopteerde dochter van Lionel Richie) in de televisieserie The Simple Life. In deze serie gingen Paris en Nicole naar de Amerikaanse staat Arkansas, waar ze bij een boerengezin terecht kwamen en voor het eerst in hun leven moesten werken. Er zijn vijf seizoenen van de serie gemaakt.
In 2005 speelde zij in de film House of Wax de rol van Paige Edwards. Hoewel ze al in meerdere films had gespeeld, was dit de eerste rol waarmee ze aandacht trok. Hilton veroorzaakte tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen 2004 opschudding toen zij samen met P. Diddy meedeed aan de campagne Rock The Vote die jonge Amerikanen bewust moest maken van hun stemrecht. Ze was namelijk geregeld voor deze campagne op de been, maar stemde zelf op de bewuste dag niet.
In 2006 is haar eerste album 'Paris' uitgekomen, samen met de singles 'Stars Are Blind' en 'Nothing In This World'. Het album is 2,6 miljoen keer wereldwijd verkocht. In 2007 bevestigde ze in juli dat ze bezig is met haar volgende album. Ook houdt ze zich bezig met het ontwerpen van een juwelen- en handtassenlijn, samen met haar zus Nicky. Er is ook een parodie van haar: in de televisieserie The Suite Life of Zack & CodyLondon Tipton is het verwende kind van alle Tipton-hotels eigenaar. Ze is verwend, draagt veel sieraden maar is ook dom. In een vroeger script heette ze Paris.





No comments:

Post a Comment

Search in This Blog