Translate this Blogger

Dwaalhaas 2014 Weblog ( Feed ) "elke dag wat nieuws"

Thursday, October 18, 2012

Will this Ever Stop ?

ik ben ondertussen alweer meer dan een jaar gestopt met mijn ( openbare ) live webcam op het internet, maar kennelijk houd het de gemoederen nog steeds bezig, ja ik geef het toe, het was een grote fout van mij, maar in die periode van mijn leven zat ik even minder lekker in mijn vel dan nu, en ja het is best leuk als je meer dan 500 bezoekers op een dag op je website krijgt omdat jou leven kennelijk boeiender is als dat van hun..
ik was "the talk of the town" en door al het "succes"  deed ik er vaak nog een een schepje belachelijkheid, of extremiteiten aan toe. "alles voor de kijkcijfers" ik spotte met mezelf, en kreeg hierdoor veel ( negatieve ) aandacht, en zoals ik toen vond, dat negatieve aandacht ook aandacht was, zo vind ik nu dat ik dat soort "gedoe" niet meer wil...  maar het blijkt dat het minder gemakkelijk is dan het lijkt als je in je leven zulke blunders en mis-calculaties gemaakt heb... onlangs kreeg ik een email van een of andere Kees Rotteveel van BNNBeste Hans,
 
Voor het programma De Week van Filemon (BNN) zijn we bezig met een item over anonimiteit. Via Google zag ik dat je wel eens het nieuws hebt gehaald omdat je huis vol met webcams hing. Is dit juist, en maak je voor je projecten nog steeds gebruik van webcams?
 
Ik hoor graag van je!
 
Vriendelijke groet,


kees rotteveel ? nieuwe naam ? nee Wim, we hebben elkaar toch gesproken bij Lafoly hier in Eindhoven


Hi Hans,

 
Ik heb in mijn directe omgeving twee Wimmen zitten. Op welke doel je? Ik ben zelf toch echt Kees, en zou graag eens met je in contact komen naar aanleiding van jouw webcam project. We maken voor de Week van Filemon een thema-uitzending over anonimiteit Ik zou je hier graag eens over spreken. Wie weet kunnen we dan eens met Filemon langskomen om te praten over jouw kunst.
 
Grts kees
in mijn antwoord verwees ik naar Wim Heesterbeek, op Geenstijl toen nog bekent als Mutsears, hij heeft in die tijd echt zijn best gedaan, om het voor mij allemaal zo moeilijk mogelijk te maken, ja natuurlijk was ik zelf mede schuldig omdat ik in het openbaar webcams streamde, maar Wim wist de dingen zo "kostelijk" naar buiten te brengen dat ik daar dus nu blijkbaar nog "last" van heb. Wim Heesterbeek werkt inmiddels ook bij BNN, en dan krijg ik vervolgens uit het niets een email van Kees "Rotteveel",  ?!

nee ik heb geen zin om hier aan mee te werken, ik heb fouten gemaakt in mijn verleden ( alles voor de kijkcijfers )  en die periode wil ik afsluiten, daar doe ik ook mijn best voor, en dan lijkt het mij niet verstandig om dan weer die ouwe koeien uit de sloot te halen, en helemaal niet op de televisie... wat ooit was, dat is voorbij... ik speelde een rol, een karikatuur, extreem en maf, ik gaf de kijkers wat ze wilde.  maar helaas ( voor sommige mensen ) dat theater stuk af gesloten...ik wil weer een "normaal" leven

1 comment:

  1. Je wilt een 'normaal' leven...Dat is helaas alleen weggelegd voor 'normale' mensen.

    groet, Svetlana

    ReplyDelete

Search in This Blog