Translate this Blogger

Dwaalhaas 2014 Weblog ( Feed ) "elke dag wat nieuws"

Saturday, December 22, 2012

femme fatale Paris Hilton

Dit is een schilderij dat ik maakte geïnspireerd op Paris Hilton,  ik heb dit schilderij gemaakt omdat Paris bij mijn top-10 van "mooie" ( beroemde ) vrouwen hoort...

Paris Whitney Hilton (New York City17 februari 1981) is een Amerikaansesocietyster, zangeres en actrice. Net als haar zus Nicky Hilton is zij de achterkleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van de Hilton Hotels Corporation.

Biografie

Paris Hilton begon bekend te raken bij het publiek doordat ze bij feestjes de boel flink op stelten zette. Maar sinds ze met haar toenmalige vriend Rick Salomon te zien was in een zelfgemaakte seksvideo die 'uitlekte' op het internet, heeft ze een model-, muziek- en filmcarrière kunnen uitbouwen. De seksvideo werd later onder de titel 1 Night in Paris op dvd uitgebracht. Er werd door de Hilton-familie tevergeefs een rechtszaak tegen de producent aangespannen, maar Paris gaf toestemming de film uit te brengen in ruil voor een flinke vergoeding.
Door het aanzienlijke familiekapitaal is ze in staat zich een uitbundige levensstijl te veroorloven. Ze zal een deel van het Hilton Hotel Corporation erven van haar vader. Het vermogen van de familie Hilton wordt geschat op 2,3 miljard dollar, wat omgerekend ongeveer 1,5 miljard euro is. Op 17 september 2007 ontving Paris Hilton 86 miljoen euro van haar opa
Carrière
In 2003 speelde ze samen met Nicole Richie (geadopteerde dochter van Lionel Richie) in de televisieserie The Simple Life. In deze serie gingen Paris en Nicole naar de Amerikaanse staat Arkansas, waar ze bij een boerengezin terecht kwamen en voor het eerst in hun leven moesten werken. Er zijn vijf seizoenen van de serie gemaakt.
In 2005 speelde zij in de film House of Wax de rol van Paige Edwards. Hoewel ze al in meerdere films had gespeeld, was dit de eerste rol waarmee ze aandacht trok. Hilton veroorzaakte tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen 2004 opschudding toen zij samen met P. Diddy meedeed aan de campagne Rock The Vote die jonge Amerikanen bewust moest maken van hun stemrecht. Ze was namelijk geregeld voor deze campagne op de been, maar stemde zelf op de bewuste dag niet.
In 2006 is haar eerste album 'Paris' uitgekomen, samen met de singles 'Stars Are Blind' en 'Nothing In This World'. Het album is 2,6 miljoen keer wereldwijd verkocht. In 2007 bevestigde ze in juli dat ze bezig is met haar volgende album. Ook houdt ze zich bezig met het ontwerpen van een juwelen- en handtassen lijn, samen met haar zus Nicky. Er is ook een parodie van haar: in de televisieserie The Suite Life of Zack & CodyLondon Tipton is het verwende kind van alle Tipton-hotels eigenaar. Ze is verwend, draagt veel sieraden maar is ook dom. In een vroeger script heette ze Paris.
Privé leven
In 2005 werd haar persoonlijke mobiele telefoon annex notebook gestolen, waarna haar volledige telefoonboek met nummers van andere bekendheden op internet werd gezet, die daardoor last kregen van telefoontjes van fans. Ook werd er een aantal pikante foto's gepubliceerd, waarop Paris topless te zien is of tongzoenend met een ander meisje. In 2006 ontstond er opnieuw opschudding over het al dan niet bestaan van een seksvideo. In deze video zou Hilton seks hebben gehad met een Playboy model, Nicole Marie Lenz.
In september 2006 werd Hilton gearresteerd wegens rijden onder invloed en veroordeeld tot 36 maanden rijontzegging en $ 1500 boete. Ze had de alcohol limiet van 0,08% overschreden. In november werd haar rijbewijs ingevorderd door de politie. Op 15 januari 2007 werd ze gearresteerd door de California Highway Patrol wegens rijden zonder rijbewijs. In 27 februari 2007 gedroeg zij zich roekeloos en reed 120 km per uur in een 56 km per uur (35 mijl per uur) zone. Zij reed ook zonder licht. In maart 2007 werd ze veroordeeld door de rechter Michael T. Sauer voor te snel rijden en rijden zonder rijbewijs. Bovendien had ze de voorwaarden van de eerste veroordeling geschonden. De rechter veroordeelde haar tot 45 dagen effectieve gevangenisstraf waarvoor ze zich op 5 juni moest melden.
Hilton besloot zich al op 3 juni, verrassend 2 dagen eerder, na de MTV Movie Awards, te melden bij de Twin Towers Correctional Facility in Los Angeles. Bij goed gedrag zou ze na 23 dagen kunnen vrijkomen, maar deze kans op vervroegde vrijlating moest ze inruilen voor huisarrest in haar woning. Op 7 juni werd Hilton onverwacht door hoofd sheriff Lee Baca vrijgelaten uit de gevangenis en onder huisarrest geplaatst vanwege ongespecificeerde medische redenen.  De hoofd sheriff is op het matje geroepen door de toezichthouder, hetLos Angeles County Board of Supervisors. Op de dag dat ze naar huis werd gestuurd werd ze opnieuw gedaagd om naar de rechtbank te komen, waarna ze alsnog naar de gevangenis teruggestuurd werd om haar oorspronkelijke 45-daagse veroordeling uit te zitten. Paris Hilton werd in de medische afdeling van deze gevangenis geplaatst. Zij weigerde eten, wilde niet douchen en geen oranje overall dragen. De cipiers hadden last van haar geschreeuw. Zij kreeg een aantal medicijnen om haar gemoedstoestand te verbeteren. Op 26 juni werd ze onder intense aandacht van de media vrijgelaten. 
De voorheen terughoudende grootvader die haar rijk maakte, keurde het gedrag van zijn kleindochter ten strengste af, maar is er inmiddels volledig van overtuigd dat Paris van haar "gevangenis uitstapje" heeft geleerd.
In maart 2008 verloofde Paris Hilton zich met Benji Madden, gitarist en achtergrondzanger van Good Charlotte. In november 2008 zijn ze weer uit elkaar gegaan.
In december 2008 werd er voor 1,4 miljoen euro aan sieraden gestolen in huize Hilton. De voordeur zat niet op slot.
Van oktober 2011 tot mei 2012 had Hilton een relatie met Afrojack.
Politiek
n augustus 2008 kwam Paris opnieuw in het nieuws doordat de presidentskandidaat McCain ongevraagd beelden van haar verwerkt had in een politieke reclameboodschap waarin hij zijn tegenstander Obama vergeleek met 'andere sterren'. Paris sloeg terug door zelf ook een boodschap op het net te zetten, waarin zij McCain als oeroud afschilderde en haar eigen kandidatuur voor het hoogste ambt in het land aankondigde. Hoewel haar optreden vooral satirisch bedoeld was, bevatte het een heus voorstel voor een energiebeleid. Paris liet zich duidelijk van een andere kant zien die ook politieke commentatoren verbaasde. Keith Olbermann van MSNBC's Countdown zei:Paris Hilton, you have unsuspected depth!

bron wikipedia








If you've enjoyed this message or Art Work on my Daily Art Blog, share this Blogger www.dwaalhaas.nl & www.dwaalhaas.com and spread the message. Thank you for sharing ..

No comments:

Post a Comment

Search in This Blog